Like ons!
Ondertussen in China | Ricciardo grapt: 'Geen seksuele relatie met Max en Nico'

Formule 1

Ondertussen in China | Ricciardo grapt: 'Geen seksuele relatie met Max en Nico'

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Dit weekend, Ondertussen in China.

Ricciardo heeft geen seksuele relatie met zijn collega's

Daniel Ricciardo heeft rondom de Grand Prix van China aangegeven een goede relatie te hebben met Nico Hulkenberg. Ook zijn relatie met Max Verstappen was goed, maar hoe goed?

 

Horner suggereert een snor voor Verstappen

Valtteri Bottas laat tegenwoordig een baard staan en is op het circuit niet meer te stoppen. Christian Horner werd in zijn Instagram livevideo gevraagd of dit wellicht een goed idee is voor Max Verstappen. 

'Max die kan geen baard nemen, dat duurt te lang. Misschien is een snor wat voor hem', hij verwijst mogelijk naar de controversiële snor die Sebastian Vettel laat staan in 2019. Gekeken naar de resultaten van de Duitser is het echter nog maar de vraag of dit niet meer kwaad dan goed zou doen.

Kimi kijkt ook in China weer te diep in het glaasje

Dat Kimi Raikkonen op zijn tijd wel van een alcoholische versnapering houdt, is inmiddels wel bekend. In menig video valt te zien dat de Fin regelmatig te diep in het glaasje heeft gekeken en ook in China blijkt de eenmalig wereldkampioen Formule 1 het er weer van genomen te hebben. Dat is goed te zien in deze video.

Meerdere auto's spinden tijdens de opwarmronde in China

Dat de coureurs tijdens de opwarmronde voor de Grand Prix van China moeite hadden om hun banden op te warmen, lijkt een understatement. Op video die de Formule 1 op Twitter heeft verspreid, is namelijk te zien dat meerdere coureurs spinden tijdens de formatieronde. Daar was Max Verstappen er bijvoorbeeld ook één van.

Kvyat furieus na straf van stewards

Daniil Kvyat kreeg tijdens de Grand Prix van China een drive-through penalty na een flinke touché met Lando Norris. De Rus vond de straf echter zwaar overdreven en was voor de camera van Ziggo Sport bij Jack Plooij dan ook niet te spreken over de stewards.

Vettel over duel met Verstappen

Vettel ging langs bij Ziggo Sport om te vertellen over zijn duel met Max Verstappen. De Duitser hield de rijder van Red Bull Racing achter zich en dat beviel de Ferrari-coureur wel: 'Als je er voor blijft, is het lekker racen, maar het zuigt als je erachter komt.'


Formule 1 maakt indrukwekkende video vanwege 1000ste Grand Prix

De Formule 1 maakte omtrent de 1000ste Grand Prix een mooie, nostalgische video waarin veel oud-coureurs naar voren kwamen. Na afloop van de race in China postte men het filmpje op Twitter.

Verstappen spint in opwarmronde vlak voor de race

Verstappen begon de dag niet bepaald lekker tijdens de Grand Prix van China. De Nederlander spinde namelijk in de opwarmronde, wat gelukkig achteraf geen gevolgen bleek te hebben voor de Red Bull-coureur. Hieronder de beelden van die spin.

Onenigheid Verstappen en Hamilton over 'ongeschreven regel'

Op social media is er onenigheid over de uitspraak van Verstappen over een 'ongeschreven regel'. Zo zouden coureurs elkaar niet inhalen in de laatste sector van een kwalificatierondje. Hamilton denkt daar duidelijk anders over.

Verstappen steekt zes keer middelvinger op naar camera

Tijdens de eerste twee vrije trainingen had Max Verstappen goed door dat de camera van Ziggo Sport op hem gericht was. Dat liet hij dan ook zien toen hij zijn handschoenen op een bijzondere manier aantrok...

Horner wil nieuwe Netflix-serie: 'Cyril weer lastig maken'

Christian Horner ziet een nieuwe Netflix-serie over de Formule 1 wel weer zitten. Dat laat de teambaas van Red Bull Racing weten in zijn livevideo op Instagram. 'Ik hoop het', zegt Horner. 'Dat is de kans om het Cyril weer even lastig te maken.'

Vettel steekt Albon de helpende hand toe

De Formule 1 is normaal gesproken een harde wereld waarin iedereen voor zichzelf rijdt, maar zo af en toe komt er toch hulp uit onverwachtse hoek. Alexander Albon moest zijn auto wegen op de weegbrug, toen zijn remmen wel heel heet werden. Sebastian Vettel maande zijn monteurs dan ook toe om de Britse Thai te gaan helpen.

Stroll kreeg volle laag van Vettel

Lance Stroll hinderde Sebastian Vettel tijdens de tweede vrije training van de Grand Prix van China. De Duitser liet het er niet bij zitten. 'Ze rijden harde op vrijdag dan op zondag', sneerde hij naar de Canadees.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven