Like ons!
Kvyat over wedstrijdleiding: 'Zelfs zij wisten dat ze me zwaar hadden bestraft'

Formule 1

Kvyat over wedstrijdleiding: 'Zelfs zij wisten dat ze me zwaar hadden bestraft'

Daniil Kvyat kan maar niet begrijpen hoe hij zondag een drive-through penalty heeft kunnen ontvangen voor het incident in de eerste ronde. De Rus werd hiervoor dus hard gestraft en volgens Kvyat vonden de stewards dat zelf ook. 

'Dit was denk ik een typisch eerste ronde-incident. De auto achter mij zorgde eigenlijk voor de kettingreactie. Dus ik begrijp niet hoe ik daar een drive-through penalty voor kan hebben gekregen', zegt hij in gesprek met Autosport.com.

'Ik denk dat we elkaar goed begrepen, maar we waren het over een aantal dingen oneens. Het was een erg lange bijeenkomst. Ik denk dat ze best wel begrepen dat ze vrij streng waren, dat voelde ik wel aan. Ik wil echter niet teveel in details treden, aangezien ik denk dat we het hebben afgesloten. Ik denk dat we de overeenkomst moeten respecteren.'

'Voor mij was het allemaal vrij duidelijk'

'Maar ik denk dat het incident een typisch eerste ronde-incident was en dat het een misverstand was. Er zaten drie auto's in één bocht. Het was een kettingreactie en ik werd geraakt. Ik werd geraakt en dat is wat echt het enige wat ik voelde. Dus voor mij was het vrij duidelijk.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven