Like ons!
Verstappen ontkent ongelijkheid: 'De prestaties bepaalden wie de beste was'

Formule 1

Verstappen ontkent ongelijkheid: 'De prestaties bepaalden wie de beste was'

Daniel Ricciardo maakte voorafgaand aan dit seizoen de verrassende overstap van het team van Red Bull Racing en de Australiër heeft meermaals toegegeven dat dat voortkwam uit de gedachte dat hij geen tweede viool bij het Oostenrijkse team wilde gaan spelen.

Met zijn 21 jaar is Max Verstappen namelijk nog steeds jong en Red Bull heeft dan ook al meerdere keren aangegeven dat zij hem de jongste wereldkampioen ooit willen maken. Ricciardo zag de bui dus hangen en koos eieren voor zijn geld. Toch geeft Verstappen aan dat hij nooit bevoordeeld is.

'Het zat ook op zijn auto'

'In de jaren dat we met elkaar samen hebben gereden, zijn wel altijd gelijk behandeld. Wanneer we een nieuw onderdeel hadden voor mijn auto, dan zat het ook op zijn auto', heeft de Nederlander aangegeven tegenover La Gazzetta dello Sport

Volgens Verstappen hadden hij en Ricciardo zelf in de hand wie er voorop kwam te rijden. 'Er is niet één race geweest waarin de één bevoordeeld werd ten opzichte van de ander. De prestaties op het moment zelf bepaalden wie er de beste was van ons.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven