Like ons!
Horner: 'Gasly heeft stappen gemaakt maar voelt zich nog steeds niet comfortabel'

Formule 1

Horner: 'Gasly heeft stappen gemaakt maar voelt zich nog steeds niet comfortabel'

Christian Horner heeft na een relatief sterk optreden van Pierre Gasly afgelopen weekend aangegeven progressie te zien bij de Fransman. Waar hij in de eerste twee Grands Prix respectievelijk elfde en achtste wist te worden, haalde Gasly in China het maximale uit de Red Bull.

'Gasly heeft stappen gemaakt dit weekend, maar is nog steeds niet comfortabel in de RB15. Het is gebleken dat dit seizoen een uitdaging voor hem is maar hij ontwikkelt zich', aldus de Brit over de prestatie van de nieuwkomer volgens Racefans. 'Er is een stijgende lijn in zijn resultaten te zien.'

Nét de snelste raceronde

Max Verstappen's kersverse teamgenoot wist de snelste raceronde te rijden in Shanghai, dit leverde hem een extra punt op. 'Het puntje voor de snelste raceronde zal hem ook zelfvertrouwen geven', merkte de Red Bull-teambaas op.

Het kleine verschil met de Ferrari van Sebastian Vettel kwam volgens Horner vermoedelijk doordat Ferrari en Mercedes tijdens de eerste lap na de pitstop de kwalificatiemodus inzetten om een snelle rondetijd neer te zetten. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven