Like ons!

Formule 1

Hamilton wil bij een vertrek alleen naar Ferrari of Williams

Het contract van Lewis Hamilton loopt eind 2018 af en de grote vraag is waar de drievoudig wereldkampioen dan naar toe wil. De Brit is naar eigen zeggen momenteel gelukkig bij Mercedes, maar als hij toch vertrekt bij de succesformatie dan zal hij alleen willen verkassen naar Ferrari of Williams. Toch acht de Mercedes-coureur een overstap onwaarschijnlijk wegens de huidige successen bij zijn huidige werkgever.

'Natuurlijk kijk ik naar andere teams die ik heb bewonderd', gaat Hamilton van start. 'Ik kijk bijvoorbeeld naar Williams, hoe cool zou het zijn om op een dag voor Williams te rijden en hen terug naar de top te helpen, maar ik heb geen magische hand. Ik weet niet hoe lang het zal duren voordat Williams terug is aan de top, en óf het überhaupt ooit gaat gebeuren.'

Ook de Scuderia aan bod. 'Momenteel is er geen ander team dan Ferrari dat interesse zou kunnen tonen, maar ik heb het hier naar mijn zin. Ik hou van de mensen waarvoor ik werk, met wie ik werk en wat Mercedes elk jaar weer voor elkaar weet te krijgen. Ik ben blij waar ik nu zit', besluit Hamilton.

 

Naar boven