Like ons!
Update | Red Bull neemt updates mee naar Silverstone volgens Horner

Formule 1

Update | Red Bull neemt updates mee naar Silverstone volgens Horner

Christian Horner is tien dagen na de overwinning van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk nog steeds verbaasd. De Red Bull van de Nederlander kende een slechte start, maar wist wonder boven wonder zeven auto's in te halen op het circuit.

Horner stelt tegenover Auto Motor und Sport de prestatie van Verstappen nog altijd niet te kunnen begrijpen: 'We weten niet precies waarom we daar zo sterk waren. De nieuwe voorvleugel was zeker een stap vooruit, maar zo'n grote stap hadden we niet aan zien komen.'

De teambaas van het Oostenrijkse renstal gaf vlak na de race al aan de overwinning niet te kunnen geloven. Drie dagen voor de Grand Prix van Groot-Brittannië komt hetzelfde verhaal vanuit Horner naar buiten. Lewis Hamilton verwacht op het circuit van Silverstone dan ook weer een competitief Red Bull. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Update | Red Bull neemt updates mee naar Silverstone volgens Horner

Ook dit weekend heeft Red Bull weer wat updates meegenomen naar het circuit van Silverstone. Horner vertelt tegenover Auto, Motor und Sport: 'We hebben een paar nieuwe windgeleiders.' Wat daar precies het effect van is, zal duidelijk worden tijdens de kwalificatie van zaterdag en de race van zondag. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven