Like ons!
Honda is bang dat het McLaren niet kan overtuigen om langer samen te werken

Formule 1

Honda is bang dat het McLaren niet kan overtuigen om langer samen te werken

Honda is bang dat het McLaren niet kan overtuigen om langer met ze in zee te gaan. Dat laat Honda-baas Yusuke Hasegawa weten. De Japanner ziet in dat Honda verbeteringen geleverd heeft, maar is bang dat het niet genoeg is.

De verhalen dat McLaren overstapt op Renault-motoren worden steeds heftiger. Cyril Abiteboul bracht afgelopen zondag een bezoek aan het motorhome van McLaren, wat tot angst heeft geleid bij Honda. De Japanse motorenfabrikant is bang dat ze het Britse team niet bij zich kan houden: 'Ik ben nog steeds bezig om ze te overtuigen dat de performance beter is geworden, maar ik ben bang dat het niet genoeg is', aldus Honda-baas Yusuke Hasegawa.

Hoop houdt Hasegawa wel: 'Honda zal in ieder geval nooit deze samenwerking opgeven.'

Volgens de Japanner zijn de laatste ontwikkelingen alleen maar goed geweest voor de fabriek in Sakura: 'Het heeft onze ontwikkeling in een snelvaart gezet. Iedereen is gemotiveerd in de fabriek. Sinds dat de Spec-3 motor is geïntroduceerd in Oostenrijk, is onze ontwikkeling goed opgeschoten en ziet alles er beter uit. We zien bij iedere update een vooruitgang, dus dat is positief. In Singapore denk ik dat we competitief kunnen zijn', zo laat de Hasegawa weten.

Of McLaren in Singapore nog met Honda-motoren rijdt, komen we deze week te weten.

 

 

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven