Like ons!

Formule 1

Sauber-coureurs kijken uit naar de GP van Singapore: 'Mijn favoriete race'

Pascal Wehrlein en Marcus Ericsson kunnen niet wachten tot komend weekend. Beide coureurs zien de Grand Prix van Singapore als één van de leukste circuits van de kalender. Met name de speciale atmosfeer zou bijdragen aan het raceplezier van de Sauber-coureurs.

'Ik kan niet wachten om weer terug te zijn in Singapore', begint Werhlein tegenover SpeedWeek. 'Die Grand Prix is mijn favoriete race. Het is in de nacht en in de stad, maar het is vooral speciaal vanwege de bijzondere atmosfeer. Ik kijk echt uit naar dit weekend.'

Ook teamgenoot Marcus Ericsson kan zich aansluiten bij de teksten van de Duits-Mauritiaanse autocoureur 'Ik kijk er echt naar uit om terug te keren. Het is een plezier om daar te rijden. Daarnaast hou ik sowieso al van racen in de nacht', benadrukt de Zweed.

'Wat het Marina Bay Circuit betreft, is het echt één van de beste routes van onze kalender. Het heeft de meeste bochten van allemaal. Ook de hoge temperatuur en luchtvochtigheid maakt het een speciale uitdaging voor de coureurs', besluit Ericsson. (foto: Sauber F1 Media)

Naar boven