Like ons!

Formule 1

Update | Sfaznauer hoeft niet meer op te dagen bij persco

Niet het wisselen van stoeltjes houdt de Formule 1 momenteel bezig, maar juist het wisselen van leveranciers lijkt het belangrijkste gespreksonderwerp op de grid.

De FIA had dat maar al te goed door en nodigde de leidinggevende van McLaren, Renault, Honda, Toro Rosso en Red Bull uit voor de persconferentie van aanstaande vrijdag.

In het eerste deel zal namens McLaren Zak Brown aanschuiven met Cyril Abiteboul van Renault en Otmar Szafnauer van Force India. 

In het tweede deel zullen Christian Horner, teamchef van Red Bull, Franz Tost van Toro Rosso en Yusuke Hasegawa van Honda deelnemen aan het persmoment. De persconferentie zal beginnen om 16.45 uur (Nederlandse tijd).

Update 14.36
Bij Ziggo Sport melden ze tijdens de tweede vrije training dat er een wijziging is in de line-up voor de persconferentie van teambazen vrijdagmiddag. Er zouden meer mensen van Honda aanwezig zijn dan gepland. Waarom is niet duidelijk. 

De FIA heeft inmiddels bekend gemaakt dat Otmar Sfaznauer niet meer aan hoef te schuiven. Hij wordt vervangen door een Japanner, aangezien Katsuhide Moriyama en Masashi Yamamoto aanwezig zullen zijn in plaats van Yusuke Hasegawa. Volgens de bond gaat het om 'buitengewone omstandigheden'.

 

Naar boven