Like ons!

Geruchtencircuit

Gerucht: 'Hamilton niet bij F1 Live London wegens bezoek Wolff aan Vettel'

Afgelopen woensdagavond stond het centrum van Londen in het teken van de F1-demo. Het evenement was erg geslaagd, maar Lewis Hamilton had daar geen aandeel in. De Brit was de enige F1-coureur die besloten had om niet 'deel te nemen' aan het evenement.

De fans die zich verzameld hadden in de straten van Londen lieten duidelijk merken niet blij te zijn met het feit dat de drievoudig wereldkampioen niet kwam opdagen. Toto Wolff liet weten dat Hamilton rust nodig had in de strijd om het WK, maar Jonathan McEvoy trekt die verklaring in twijfel.

Jonathan McEvoy weet namelijk te melden dat de teambaas van Mercedes tussen de Grand Prix-weekenden in Azerbeidzjan en Oostenrijk op bezoek was bij het verjaardagsfeestje van Sebastian Vettel, in bezit van een aflopend contract bij Ferrari. De Mercedes-coureur zou denken dat Wolff op het feestje was om te praten met Vettel over een mogelijk contract. Overigens zou het niet raar zijn als Wolff daadwerkelijk bij Vettel over de vloer geweest is, aangezien de twee heren naast elkaar wonen.

'Dat heeft zeker bijgedragen aan de beslissing van Lewis om weg te blijven bij F1 Live Londen. Ook het feit dat Wolff aarzelde om Hamilton in bescherming te nemen na het incident in Baku heeft invloed gehad op de keuze van Lewis. De opmerkingen van Wolff dat hij eerst de beelden terug moest kijken, zijn bij Hamilton in het verkeerde keelgat geschoten. Het voedt de geruchten dat Mercedes bezig is om Vettel aan te trekken, een Duitser voor een Duits team, terwijl de toekomstplannen van Hamilton onduidelijk zijn', aldus McEvoy.

Bekijk ook:

- Hamilton slaat terug: 'Heb onlangs zieke kinderen bezocht die niet naar Silverstone konden komen'

(Foto: Red Bull Content Pool)

Naar boven