Like ons!

Max Verstappen

Max lacht beetje om voorzichtigheid Renault: 'Constant langzaam is ook niet goed'

Max Verstappen werd door De Telegraaf geconfronteerd met de vraag wat hij ervan vindt dat Renault bij het begin van het seizoen ervoor kiest om betrouwbaarheid de voorkeur te geven boven performance. Max begint een beetje te lachen bij de vraag. 'Constant langzaam is ook niet goed', antwoordt hij gevat.

Daarna komt de nuance. 'Anderzijds snap ik het van de kant van Renault ook wel. Vorig seizoen hebben we in goede posities heel veel punten laten liggen. In Baku was dat het ergst. Toen gaf ik het hele weekend al aan dat er iets niet klopte, maar dan hoorde ik dat het allemaal goed was. En viel ik weer uit. Nou, dat is niet relaxed. De motor, dat is het grootste verschil met Mercedes en Ferrari, maar dat hebben we dus niet in eigen hand.'

Al met al denkt Verstappen dat hij afgelopen seizoen toch weer beter is geworden. 'Maar los van dat akkefietje met Daniel (teamgenoot Ricciardo viel in Hongarije uit na een gewaagde inhaalactie van Verstappen, red.), heb ik denk ik niet veel fouten gemaakt. Ook dat is ervaring. Ik overzie situaties steeds beter', aldus de 20-jarige coureur.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven