Like ons!
Update IV | Vettel vertelde Verstappen dat hij incident niet moest oplossen via media

Max Verstappen

Update IV | Vettel vertelde Verstappen dat hij incident niet moest oplossen via media

Max Verstappen heeft in de slotfase misschien wel een overwinning uit zijn handen laten glippen. Hij was de snelste man op de baan, maar een touché met Lewis Hamilton en een botsing met Sebastian Vettel zorgde voor dat hij niet meer mee kan strijden voor de overwinning. Verstappen kreeg bovendien een penalty van tien seconden voor de botsing met Vettel.

Update I | 10.09u

Max Verstappen en Sebastian Vettel hebben met elkaar gesproken na de race. Dat bewijst een foto die op social media is verschenen.

Update II | 10.15u

Max Verstappen heeft inmiddels het boetekleed aangetrokken. 'Het was mijn fout, ik had moeten wachten', citeert Ben Hunt hem op Twitter.

Update III | 10.21u

Het gesprek tussen Sebastian Vettel en Max Verstappen is gefilmd. Je ziet duidelijk dat Vettel een soort van excuses van Verstappen accepteert. Vettel: 'Max heeft zijn excuses gemaakt. Hij heeft zelf een podium weggegooid. Ik had geluk dat ik nog door kon, want de auto was daarna moeilijk te besturen', aldus Vettel bij Ziggo Sport.

Update IV | 18.40u

Sebastian Vettel heeft in gesprek met Motorsport.com verteld dat hij het waardeerde dat Verstappen hem zo snel opzocht na de race in China. 'Ik waardeer het feit dat hij meteen naar me toe kwam. Ik zei hem dat dit de manier was om het op te lossen, 'face to face'. Ik adviseerde hem dan ook om het niet op te lossen via de media of om het incident juist op te blazen', aldus Vettel.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven