Like ons!
Horner: 'Sluit niet uit dat Max na China een betere coureur is geworden'

Max Verstappen

Horner: 'Sluit niet uit dat Max na China een betere coureur is geworden'

Christian Horner heeft er vertrouwen in dat Max Verstappen heeft geleerd van zijn fouten in de Grand Prix van China. 'Max heeft fouten gemaakt, maar hij beseft dat zelf als geen ander. Ik sluit niet uit dat hij na vandaag een betere coureur is geworden', zegt de chef tegen De Telegraaf.

Verstappen beseft dondersgoed dat hij zijn vierde Grand Prix had kunnen winnen, of misschien wel had moeten winnen. 'Ik heb meteen na de race Vettel mijn excuses aangeboden. Dat was dit keer wel nodig. Ik baal verschrikkelijk. Ik had hier kunnen winnen en na die mislukte actie bij Hamilton nog voor de tweede plaats kunnen gaan, dus dit is echt zuur.'

Toch zijn er ook pluspunten, vooral de snelheid van de RB14 op het powercircuit, waar de Bulls normaal gesproken niks te zeggen hebben. Dat realiseert Verstappen zich ook. 'Dat is ook het positieve van vandaag. Dit was voor ons zeker niet het meest voordelige circuit, toch hadden we hier één en twee kunnen worden. Dat belooft wat voor later. Helemaal als het team om Ricciardo en mij heen zo blijft presteren als dit weekeinde. Dat was echt super. In alles. Daarom baal ik ook zo verschrikkelijk dat ik het zelf niet waar heb gemaakt', aldus de 20-jarige piloot. (foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven