Like ons!
Rosberg zaagt in Duitse pers door op Max: 'Drie races en vijf kapitale fouten!'

Max Verstappen

Rosberg zaagt in Duitse pers door op Max: 'Drie races en vijf kapitale fouten!'

Nico Rosberg heeft Max Verstappen na bij Skysports ook in de Duitse pers ervan langs gegeven. Tegenover Motorsport-magazin zegt de oud-rijder dat er veel te veel mis gaat bij Verstappen. 'Er zijn nu drie races geweest en hij heeft al vijf kapitale fouten gemaakt.'

'Op een gegeven moment moet je wat veranderen', is Rosberg van mening. 'Hij kan niet zo doorgaan. Verstappen moet dat zichzelf ook zo langzamerhand wel gaan afvragen', laat de voormalige wereldkampioen nog meer weten.  

Bij RTL waarschuwt de analist dat Verstappen op deze manier het WK aan het beïnvloeden is. 'Max moet rustiger aandoen, dit was te extreem. Dat is niet goed, dat je het WK beïnvloedt en Seb eruit knalt', aldus de landgenoot van Sebastian Vettel. 

Bij Skysports zei Rosberg zondag iets soortgelijks als tegen Motorsport-magazin. 'Het is duidelijk dat Daniel en Max de beste inhalers van het veld zijn. Het is alleen dat Max echt teveel fouten maakt. Daniel is veel meer in controle. Dat maakt hem waarschijnlijk de beste coureur als het op inhalen aankomt.' (foto: Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven