Like ons!
Doornbos: 'Barcelona heeft Max de kickstart gegeven die hij nodig had'

Max Verstappen

Doornbos: 'Barcelona heeft Max de kickstart gegeven die hij nodig had'

Max Verstappen reed in Barcelona eindelijk weer eens naar het podium. Een belangrijke prestatie, zo vlak voor de Grand Prix van Monaco, denkt Robert Doornbos. 

'Barcelona heeft het seizoen voor Max de kickstart gegeven die hij nodig had! Max reed een foutloze race, op dat kleine momentje met Stroll na. De P3 was het maximum…met een beetje hulp van Ferrari natuurlijk. Mercedes was te ver weg. The Driver of the Day reed namelijk niet in beeld en dat is meestal een heel slecht teken voor de concurrentie', begint Doornbos in zijn column voor Ziggo Sport. 

'Max reed op het momentje met Stroll na ultrastrak, maar zoals gezegd had hij wel wat hulp van Ferrari nodig om naar het podium te komen. Ik denk dat hij Kimi, ook als de Fin niet kapot was gegaan, qua performance wél had kunnen hebben. Vettel was normaal gesproken een lastiger verhaal geworden. Die gooit zijn goede baanpositie zelf het raam uit met die extra stop, maar die bleek hard nodig want de Ferrari vrat zijn banden op', aldus Doornbos, die denkt dat het beetje extra zelfvertrouwen van een goede prestatie wel lekker is in de aanloop naar de Grand Prix van Monaco. 'Confidence is daar key', sluit hij zijn verhaal af. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven