Like ons!
Max uitgesproken na testdag: 'We hebben een goede kans om in Monaco te winnen'

Max Verstappen

Max uitgesproken na testdag: 'We hebben een goede kans om in Monaco te winnen'

Max Verstappen kijkt bijzonder verwachtingsvol uit naar de aankomende Grand Prix van Monaco. De Red Bull-coureur heeft na zijn podiumplaats tijdens de Grand Prix van Spanje en een succesvolle testdag de wind weer in de zeilen en hoopt in Monte Carlo een serieuze gooi naar de overwinning te kunnen doen.

'We zijn in Barcelona erg sterk geweest in de laatste sector en Monaco heeft veel tragere bochten', legt Max uit aan SoyMotor. 'Ik denk dat we, als we een goed weekend hebben en dat in ogenschouw nemen, echt een goede kans op de overwinning hebben.'

Verstappen sprak deze woorden na afloopt van de eerste testdag van de in-season test op het Spaanse circuit, waar hij de snelste tijd op de klokken zette, maar dat volgens de drievoudig Grand Prix-winnaar niet het belangrijkste. 'We hebben ons gewijd aan het begrijpen van de auto en de banden. We hebben nog maar vijf races gedaan, dus de auto is nog steeds vrij nieuw en we ontdekken nog altijd nieuwe dingen.. We hebben ons programma meer dan voltooid, wat altijd goed is', besluit de Nederlander. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven