Like ons!
Update III | Max Verstappen-bus is verkocht, geen details over verkoopprijs

Max Verstappen

Update III | Max Verstappen-bus is verkocht, geen details over verkoopprijs

Op Facebook staat een grote fancamper van Max Verstappen en Red Bull te koop. Hij is zo groot als een stadsbus en is te koop vanaf 12.500 euro. Je kunt er met acht personen in slapen. Maar je hebt wel rijbewijs C nodig om hem te besturen.

'Onze fantastische camper heeft ons de meest briljante zomer gebracht. Na maandenlang klussen zijn wij met deze geweldige camper naar Oostenrijk en Duitsland getrokken, maar nu is het tijd voor een nieuw, nog groter project!', staat er op de Facebook-pagina.

De camper bestaat verder uit: 9 zitplaatsen, 8 maanden apk, urinoir, surround set, tv, biertap, volledige keuken met ijskoude koelkast, 230v aan boord en zelfs een schoon- en vieswatertank! Meer foto's vind je hier.

Fancamper Max Verstappen en Red Bull

Voor de voetbalfans op F1 Maximaal hebben we een spelletje gecreëerd. Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

Update 11.59u - Veiling moet fan bus Verstappen van de hand doen

De fancamper van Max Verstappen en Red Bull lijkt zo populair dat de verkoper niet weet wat hij met de belangstelling aan moet. De bus, die afgelopen vrijdag op Facebook te koop werd aangeboden, is zo vaak gedeeld en geliked dat er uiteindelijk al 80 kopers zijn.

'Een gekkenhuis, een compleet gekkenhuis', zegt Tony Schapendonk tegen Omroep Brabant. 'Of ik overdrijf? We hebben een Facebookberichtje online gezet dat bijna drie miljoen mensen heeft bereikt. Er zijn tienduizenden reacties onder het bericht, en er hebben zich tachtig serieuze geïnteresseerden gemeld.'

Veiling moet verkoop Max Verstappen-bus bewerkstelligen

Om toch een oplossing te vinden voor het 'probleem' heeft Schapendonk een veiling bedacht. 'De vraag die we hadden was: wat nu? We kunnen nooit al die mensen individueel langs laten komen. Dus we gaan de bus zaterdag veilen op een parkeerplaats in Etten-Leur.'

Ook dit evenement moet een feestje worden, daarom zal er een biertap aanwezig zijn. Hij snapt ergens wel waar de grote belangstelling vandaan komt. 'Het is een jongensdroom voor veel mannen die dit nu zien en denken: fuck, dit had ook onze vriendengroep kunnen bedenken', denkt Schapendonk over de Verstappen fan bus.

Nieuw project

Mogelijk komt er weer een nieuwe project van de vriendengroep. Ze realiseren zich nu ongetwijfeld dat dit niet alleen 'plezier' is, maar ook nog lucratief. 'We zijn met een hele hoop mensen aan het brainstormen. Misschien wordt het een boot naar Monaco, maar een bierfiets naar Spa kan ook natuurlijk', aldus Schapendonk. 

Update II 15.56u - Hoogste bod op Verstappen fanbus is 20.000 euro

Verslaggever Rogier Vanson van Omroep Brabant laat op Twitter weten dat het hoogste bod dat tot vandaag is gedaan op de Max Verstappen-bus 20.000 euro bedraagd. Zaterdag zal de bus geveild gaan worden in Etten-Leur. Op de Twitter-pagina van Vanson staat nog een video waar een rondleiding wordt gegeven.

Update III 15-8, 11.30u - Fanbus is verkocht, geen details over verkoopprijs

Omroep Brabant bericht dat de Max Verstappen-bus waarmee een groep vrienden uit Breda de afgelopen Grands Prix van Oostenrijk en Duitsland bezocht heeft, verkocht is.

De kersverse eigenaar wil niet bekend worden en over de verkoopprijs worden geen mededelingen gedaan. Tony Schapendonk, lid van de vriendengroep die de fanbus gemaakt heeft, is blij met de verkoop: 'We weten zeker die de bus in goede handen komt. Wij gaan nu aan een nieuw project beginnen. Daar zullen nog de nodige drankavondjes aan besteed worden', aldus Tony.

De eerder aangekondigde veiling aanstaande zaterdag is met de verkoop van de baan.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven