Like ons!
Verstappen: Red Bull heeft genoeg mensen om RB14 en RB15 tegelijk te ontwikkelen

Max Verstappen

Verstappen: Red Bull heeft genoeg mensen om RB14 en RB15 tegelijk te ontwikkelen

Max Verstappen weet niet wat hij volgend seizoen kan verwachten. De Red Bull-coureur heeft veel vertrouwen in de mensen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de RB15, maar stelt dat tijdens de eerste Grand Prix van het seizoen in Australië veel zal afhangen van de Honda-motor.

'Als je op motorisch vlak zo veel te kort komt als wij nu, moet je puur met je chassis eigenlijk vijf, zes tienden goedmaken op Ferrari en Mercedes en dat zit er niet in', weet ook Verstappen, die dus moet hopen dat de Honda-krachtbron tientallen pk's extra levert ten opzichte van de huidige power unit van het Franse Renault.'

Red Bull draait op volle toeren

Het chassis van volgend seizoen is in ieder geval al volop in ontwikkeling. 'Natuurlijk, we werken al aan de auto voor volgend jaar, maar dat doen zij (Mercedes en Ferrari) ook. En we hebben genoeg mensen om óók deze auto (de RB14) daarbij nog te ontwikkelen'. De twintigjarige Limburger stelt dus bij Formule1.nl dat het seizoen van 2018 nog niet is opgegeven en dat er nog steeds updates worden ontwikkeld. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven