Like ons!
Verstappen 'lacht' om Renault na problemen: 'Denk dat ze het zelf niet eens weten'

Max Verstappen

Verstappen 'lacht' om Renault na problemen: 'Denk dat ze het zelf niet eens weten'

Max Verstappen heeft in gesprek met Olav Mol van Ziggo Sport maar weer eens een sneer uitgedeeld aan motorleverancier Renault. De Red Bull-coureur snapt weinig van de Franse krachtbron en zegt er alleen maar om te kunnen lachen.

'Vandaag verloren we een halve seconde op het rechte stuk', begint Verstappen zijn verhaal na afloop van de twee vrije trainingen. De Limburger kreeg vrijdag te maken met een motor die kortstondig rookte. 'Ik weet ook niet waar dat vandaan kwam. Ik heb het naderhand gezien, maar kreeg ook niks te horen op de radio. Ik denk dat ze (Renault) het zelf niet eens weten.'

Verstappen haalt uit naar Renault

Later speelde er ook nog een tweede probleem op bij Verstappen tijdens het acclereren. De Nederlander vertrouwde het niet helemaal, maar het bleek niets ernstigs. 'Het was nog niet helemaal weg toen, maar ze hebben mij maar gewoon buiten gelaten. Volgens mij liep er wat water in de motor. Ik lach er maar om, het is gewoon niet normaal. Er zijn zoveel dingen gebeurd de afgelopen jaren, daar gaan we een boek over schrijven', aldus de twintigjarige coureur. (Foto: Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven