Like ons!

Max Verstappen

Video: Verstappen en Ricciardo kijken vooruit op Hongarije: 'Dubbel podium'

Daniel Ricciardo en Max Verstappen hadden al een terugblik gegeven op de Grand Prix van Engeland, maar Red Bull dacht dat de fans nog een filmpje nodig hadden. Dus gingen de Australiër en de Nederlander weer voor de camera zitten en gaven ze hun terugblik. Daarnaast kijken de teamgenootjes ook vooruit naar de Grand Prix van Hongarije.

Max en Daniel hebben vertrouwen in een dubbel podium in Hongarije. 'Met een shoey' schreeuwt Max aan het einde van het filmpje. Ricciardo heeft laatst aangegeven dat hij geen Shoey meer wil doen op het podium, maar daar denkt Verstappen dus iets anders over. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="nl"><p lang="en" dir="ltr">???? Loving a lowdown ???? Max and Daniel talk their <a href="https://twitter.com/hashtag/BritishGP?src=hash">#BritishGP</a> ???????? ???? <a href="https://twitter.com/hashtag/F1?src=hash">#F1</a> <a href="https://t.co/US1fukDdYh">pic.twitter.com/US1fukDdYh</a></p>&mdash; Red Bull Racing (@redbullracing) <a href="https://twitter.com/redbullracing/status/886873698749296640">17 juli 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

Naar boven