Like ons!
Verstappen over lichaam: 'Zou wel wat gespierder willen zijn, maar dat gaat niet'

Max Verstappen

Verstappen over lichaam: 'Zou wel wat gespierder willen zijn, maar dat gaat niet'

Tijdens het Exact-live evenement op woensdagmiddag is Max Verstappen ingegaan op zijn fysieke gesteldheid. De Red Bull-coureur kijkt weleens met een schuin oog naar de spierballen van Rico Verhoeven, maar geeft aan dat die brede schouders waarschijnlijk nooit in zijn Formule 1-wagen zouden passen.

Max staat op de jaarbeurs in Utrecht naast Rico Verhoeven, waarmee hij praat over muziek, motorrijden en kick-boxen. Ook wordt de Nederlander gevraagd of hij weleens jaloers is op het brede figuur van Verhoeven. 'Jazeker', zegt Verstappen eerlijk. 'Ik zou wel lekker gespierd willen zijn soms, maar wij als Formule 1-coureurs hebben een beetje een probleem. Die brede schouders passen namelijk nooit in onze auto's', lacht hij.

Toch zou de Limburger wel eens willen ruilen met de professioneel vechter. 'Ik denk dat het misschien weleens handig zou kunnen zijn. Je hebt namelijk heel wat irritante figuren lopen in de Formule 1, dus dan is zo'n postuur wel fijn als je tegenover zo iemand staat', grapt Verstappen. (Foto: Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven