Like ons!
Verstappen gelooft niet in nieuwe Renault-motor: 'Vier jaar geleden zeiden ze dat ook'

Max Verstappen

Verstappen gelooft niet in nieuwe Renault-motor: 'Vier jaar geleden zeiden ze dat ook'

Max Verstappen en Cyril Abiteboul, het zullen nooit vrienden worden. In Austin werd de Nederlander nog gevraagd naar zijn mening over Renault. Diezelfde dag had Abiteboul gezegd dat de Fransen 'een compleet nieuwe motor' gaan bouwen voor 2019. Net nu Red Bull Racing over is gestapt naar Honda voor komend seizoen.

Verstappen wil er eigenlijk niet over praten, maar laat toch weten er weinig van te geloven. 'Vier jaar geleden zeiden ze dat ook, drie jaar geleden ook en twee jaar geleden ook. Je moet eens lezen wat er allemaal staat: als dit en als dat en over betrouwbaarheid… Het is steeds hetzelfde liedje', citeert Formule1.nl hem.

Focus op Honda

De piloot kijkt liever vooruit, naar Honda, waar Red Bull in 2019 mee gaat werken. 'Het maakt me niet uit, ik ben er totaal niet mee bezig. Ik kijk vooral uit naar de uitdaging met Honda', aldus de 21-jarige Limburger. (foto: Red Bull Content Pool)

2 reacties

 1. TotoMax

  TotoMax

  19 Oct 2018 om 09:59

  Inderdaad. Wel is soms rancune een goede motivator om te presteren. Honda is erop gebrand na de ellende met McClaren en Renault kan wel eens een drive vinden na de Max Verstappen relatie. Abiteboul zoekt naar mijn mening iets te vaak de confrontatie met verstappen op. Wellicht probeert hij zo zijn team te motiveren. Anders is de man echt gefrustreerd.
 2. Nick de wit

  Nick de wit

  19 Oct 2018 om 09:48

  Hahaha abitebullsh zal wel weer gaan huilen. Maar max heeft gelijk. Het is elk jaar hetzelfde liedje

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven