Like ons!
Verstappen snapt niet: 'Mensen doen alsof ik groter risico ben om in te halen'

Max Verstappen

Verstappen snapt niet: 'Mensen doen alsof ik groter risico ben om in te halen'

Max Verstappen heeft zich na afloop van de Grand Prix in Austin onder meer uitgelaten over zijn gevecht met Lewis Hamilton. De Red Bull-coureur is van mening dat er sprake was van een 'eerlijk' duel. Tevens geeft de viervoudig GP-winnaar aan niet te snappen waarom hij bij het inhalen als een groter risico wordt gezien dan andere coureurs.

'De start op de softs was goed', blikt Verstappen in de persconferentie terug op zijn eigen race. 'Ik heb geprobeerd het rustig aan te doen, want je weet nooit wat er allemaal gaat gebeuren. Het is leuk als je van verder naar achteren moet komen en vervolgens toch kan vechten in de top. Ik had wat problemen met mijn supersofts, maar het is altijd goed om tegen wereldkampioenen te racen. Het was een eerlijk duel, Lewis gaf mij genoeg ruimte.'

Verstappen snapt het niet

'Er zijn wat mensen die doen alsof ik een groter risico ben om in te halen, maar dat valt allemaal wel mee. Ik race gewoon hard', stelt Verstappen vast. 'Ik denk dat het team ontzettend tevreden is met wat ze gezien hebben. Het ziet er allemaal veelbelovend uit richting volgende week. We zullen zien wat er in Mexico gaat gebeuren. Ik kijk er naar uit', sluit de 21-jarige rijder af. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven