Like ons!
Horner ziet een 'completere' Verstappen: 'Een geweldig racebrein'

Max Verstappen

Horner ziet een 'completere' Verstappen: 'Een geweldig racebrein'

Met negen podiumplaatsen en twee overwinningen in negentien wedstrijden heeft Max Verstappen het tot nu toe naar behoren gedaan, zo vindt Christian Horner. De teambaas van het team van Red Bull Racing ziet zijn pupil met de race groeien en is in zijn nopjes met de Nederlander.

Horner ziet in de tweede helft van het huidige 2018-seizoen naar eigen zeggen een 'Verstappen 2.0'. 'Hij is een hele complete rijder geworden. Alle foutjes en kritiek aan het begin van dit seizoen heeft hij weten om te zetten in iets positiefs. Al die ervaring heeft hij meegenomen en dat zie je nu terug. Sinds de Grand Prix van Canada heeft hij geweldige races gereden. Je ziet dat Max nu gewoon veel meer ervaring heeft, dat was het puzzelstukje dat miste.'

Horner vindt Verstappen klaar voor gevecht om wereldtitel

De Britse teammanager denkt dan ook dat de jonge coureur klaar is voor het gevecht om de wereldtitel. 'Meer dan ooit. Dat heeft hij dit weekend wederom laten zien. Max heeft een echt racebrein, hij is iemand die veel tijd besteedt aan het uitvinden van zijn auto. Daardoor kon hij zelf met een kwakkelende motor de race uitrijden en naar zich toe trekken', aldus Horner tegenover Motorsport-total.com. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven