Like ons!
Renault sneert naar Verstappen: 'Twintig miljoen keer geklaagd'

Max Verstappen

Renault sneert naar Verstappen: 'Twintig miljoen keer geklaagd'

Het moddergooien tussen Renault en Max Verstappen behoort nog niet helemaal tot het verleden. In de voorbeschouwing van het Franse team op de Grand Prix van Brazilië krijgt de Nederlander een flinke sneer.

De voorbeschouwing van de Franse renstal vergelijkt de Zuid-Amerikaanse races in Mexico en Brazilië. Daarbij is de eerste conclusie dat de feeststemming op beide circuits vaak vergelijkbaar is. Een andere overeenkomst is volgens Renault dat de inwonersaantallen met elkaar te vergelijken zijn.

'Gecombineerd hebben Mexico-Stad en Sao Paolo ongeveer twintig miljoen inwoners', schrijft Renault op hun officiële website. 'Dat is ongeveer het aantal keren dat Max Verstappen dit seizoen over iets geklaagd heeft.'

Gespannen sfeer

Het moddergooien is rond de Grand Prix van Singapore begonnen met een opmerking van Renault-directeur Cyril Abiteboul, die vond dat Verstappen zich beter op zijn eigen prestaties kon focussen in plaats van kritiek te leveren op de Renault-motor. Verstappen repliceerde de Fransman dat hij zich op zijn eigen team moest richten omdat hij er, in tegenstelling tot Renault, niet was om zevende te worden.'

Reageren op dit artikel? Er zijn vier reacties.

5 reacties

 1. Epol611

  Epol611

  7 Nov 2018 om 22:10

  Dat is dan bijna net zoveel als het aantal pk’s van de Renault - motor ....toch...?
 2. Braakbal

  Braakbal

  7 Nov 2018 om 20:05

  Beter hadden ze positief gereageerd op de woorden van Horner i.p.v. weer de negativiteit op zoeken........ typerend
 3. bullfrog

  bullfrog

  7 Nov 2018 om 18:30

  zet de teller maar aan , er komen dit weekend nog meer klachten bij en gelukkig voor iedereen doen jullie niks met die klachten anders hadden jullie de beste motor gebouwd, nu Red Bull weggaat komt er volgend jaar een hele nieuwe motor , zal ook wel weer een slecht ontwerp zijn.
 4. SuAlex

  SuAlex

  7 Nov 2018 om 15:00

  Ze weten dat hij gelijk heeft, vandaar dat sneren.
 5. Nick de wit

  Nick de wit

  7 Nov 2018 om 14:17

  Hoe ongelofelijk onprofessioneel kan je zijn als team. Renault.....wordt nooit meer wat. Stappen naar mijn schatting over 3 jaar uit de f1.
  Al de energie die ze stoppen in onzin uitkramen kunnen ze beter wijden aan die schrootbak van ze. Die hele organisatie lijkt wel te bestaan uit gefrustreerde eencelligen.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven