Like ons!
Update II | Video: Ricciardo en Verstappen spelen straatvoetbal

Max Verstappen

Update II | Video: Ricciardo en Verstappen spelen straatvoetbal

Max Verstappen en Daniel Ricciardo doen voor Red Bull Racing met regelmaat op woensdag promo-activiteiten die bij een land horen. In Brazilië, het land van de seleção, gingen ze een potje straatvoetballen.

Verstappen is niet zo onder de indruk van de voetbalkwaliteiten van Ricciardo. 'Daniel snapt het spelletje nog niet zo goed. Hij vindt het leuk om ineens de bal met zijn handen te pakken. Het zal wel een Aussie-dingetje zijn...', citeert Formule1.nl onze landgenoot.

Een video van de wedstrijd is (nog) niet beschikbaar. Wel zijn de foto's te vinden op de site van Red Bull Racing. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Update 15.51u - Verstappen bos in gestuurd

Max Verstappen zei wel dat Daniel Ricciardo niet kon voetballen, maar op een gifje die Red Bull Racing heeft gedeeld is te zien dat de Nederlander keihard wordt gedold door zijn Australische ploeggenoot.

Update II - Video met Verstappen en Ricciardo beschikbaar

Red Bull Racing heeft de video openbaar gemaakt waarin Max Verstappen en Daniel Ricciardo gaan straatvoetballen. Het is geen zomaar potje voetballen, ze proberen allerlei trucs uit.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven