Like ons!

Max Verstappen

Verstappen beledigt Bottas: 'Ik denk dat Lewis in z’n achteruit ook nog wint'

Max Verstappen heeft al geen hoge pet op van Valtteri Bottas omdat hij volgens de Nederlander te voorzichtig rijdt. In Brazilië heeft de man, die geen blad voor zijn mond neemt, er nog een schepje bovenop gedaan.

Nu Lewis Hamilton door zijn WK-titel lijkt 'uitgespeeld' omdat hij meestal na zijn WK-titel niet zo sterk meer rijdt gaat Verstappen niet meer naar de Fin kijken dan normaal. 'Mwah, ik vind dat Hamilton sowieso niet zo’n concurrentie van zijn teamgenoot heeft gehad, dit seizoen. Ik denk dat hij in z’n achteruit ook nog wint', klinkt het hard richting Bottas tegenover het Algemeen Dagblad.

Max over Grand Prix van Brazilië

Verstappen verwacht een vijfde en zesde plaats in Brazilië 'als er niks geks gebeurd'. Dit komt omdat er veel rechte stukken zijn en het circuit omhoog gaat. Alleen regen kan hem nog helpen dit weekend, maar de coureur verwacht dit niet in de race. 'Ik denk dat het droog gaat zijn op zondag. Misschien moet ik dus maar een regendansje doen', lacht de rijder. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

  1. MisterT

    10 Nov 2018 om 13:32

    Ik denk dat Bottas het een beetje verpest heeft tijfens de granprix van Italie. Zeuren om een straf. Ik vind sindsdien Bottas ook een stuk minder syphatiek.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven