Like ons!
Ricciardo heeft begrip voor woede van Verstappen: 'Ik zou hetzelfde hebben'

Max Verstappen

Ricciardo heeft begrip voor woede van Verstappen: 'Ik zou hetzelfde hebben'

Daniel Ricciardo snapt dat Max Verstappen boos was na de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico. De Nederlander baalde van de problemen met zijn motor, waardoor hij naar eigen zeggen geen snel rondje had kunnen rijden en hij de pole aan zijn ploeggenoot verloor. 

Ricciardo heeft er begrip voor, zo zegt hij in Sao Paulo tegen Motorsport.com. 'Ik had dat om eerlijk te zijn niet echt door. Ik wist dat Max baalde na de kwalificatie, tijdens de persconferentie kon je wel merken dat hij niet blij was. Ik denk dat het niet direct op mij gericht was. Iedereen die zijn eerste pole kan pakken en met zo’n kleine marge verliest, zou balen. Ik zou hetzelfde hebben.'

Max een tikkende tijdbom 

Verstappen heeft in Brazilië nog maar eens duidelijk gemaakt hoe boos hij was. Iemand moest hem na de kwalificatie niet in de weg zitten, dan was het fout gegaan. 'Ik was het hele weekend duidelijk de snelste, behalve die 75 seconden. Ik baalde enorm. Het is natuurlijk ook zo dat alles wat je dan ziet, je nog bozer maakt. Ik had letterlijk… Ik geef het liever niet toe… Maar ik had letterlijk schade aan kunnen richten als iemand iets verkeerds tegen me had gezegd. Zo boos was ik. Ieder klein dingetje maakt zoiets dan erger', zegt de coureur eerlijk. (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven