Like ons!
Plooij heeft bedenkingen bij uitspraken Verstappen: 'Heeft twee verhalen verteld'

Max Verstappen

Plooij heeft bedenkingen bij uitspraken Verstappen: 'Heeft twee verhalen verteld'

In een terugblik op het 2018-seizoen stelt F1-reporter Jack Plooij dat Max Verstappen een voelbare verandering heeft ondergaan. De Nederlander geeft in gesprek met Motorsport.com wel aan dat de Red Bull-coureur hem twee verschillende verhalen heeft verteld wat betreft zijn ontwikkeling.

'Na de tests in Barcelona en de Grand Prix in Australië merkte je gewoon aan Max dat hij niet de auto had die hij wilde. Hij kwam gewoon zes tienden te kort op het rechte stuk', stelt Plooij, die naast Formule 1-reporter voor Ziggo Sport ook tandarts is. 'Ik denk dat hij dan toch een beetje is gaan overdrijven op de baan. Naderhand zei hij een keer bij mij in de auto dat hij toch wel een beetje geluisterd heeft naar zijn vader en rustiger aan is gaan doen. Maar later zei hij tegen mij weer dat hij helemaal niets heeft veranderd. Dat zijn twee verhalen, waarvan denk ik de middenweg waar is.'

Plooij wijst Monaco aan als keerpunt voor Verstappen

Plooij is van mening dat Verstappen vanaf de Grand Prix van Monaco echt is veranderd. 'Ik denk dat Marko (teamadviseur bij Red Bull, red.) heel boos is geworden na die fout in de training. Daar heeft de ommekeer plaatsgevonden, als je het mij vraagt.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

1 reacties

  1. Epol611

    Epol611

    13 Dec 2018 om 18:17

    Gaat dit artikel over Verstappen of is dit een “zelfverheerlijking” van Plooij?

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven