Like ons!
Verstappen pareert kritiek: 'De meesten snappen er helemaal niks van'

Max Verstappen

Verstappen pareert kritiek: 'De meesten snappen er helemaal niks van'

Het jaar 2018 was voor Max Verstappen een jaar waarin hij vooral veel leerde. De coureur van Red Bull kreeg flinke kritiek op zijn functioneren, maar herpakte zich en won twee races. In gesprek met De Telegraaf blikt hij terug. 

'Er worden vaak dingen gezegd en geschreven waar ik het niet mee eens ben', opent de Nederlander. 'Dat heeft puur te maken met het feit dat mensen zich niet kunnen inleven in een coureur, omdat ze het zelf niet hebben meegemaakt. Als je op de limiet rijdt, gebeurt het weleens dat je een foutje maakt. Niet dat ik mensen nu ga aanraden om 300 kilometer per uur te gaan rijden op de openbare weg, hoor…'

Verstappen trekt vergelijking met voetbal

Verstappen trekt de vergelijking met voetbal. 'Ik kan ook wel mijn mening gaan geven over voetbal, maar uiteindelijk heb ik daar helemaal geen verstand van. Al denk ik soms van wel, als ik voor de televisie zit. Maar wie maakt het nou uit wat ik van voetbal vind? De trainer gaat niet ineens denken: ’Max heeft dit gezegd, dus ik ga het omgooien’. Dat heb ik ook bij mensen die zomaar wat roepen over Formule 1. Dan denk ik: de meesten snappen er helemaal niks van. Houd je gewoon bij de feiten.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven