Like ons!
Stewart denkt dat ‘dappere’ Verstappen omgeving Formule 1 heeft veranderd

Max Verstappen

Stewart denkt dat ‘dappere’ Verstappen omgeving Formule 1 heeft veranderd

Jackie Stewart denkt dat Max Verstappen de omgeving van de Formule 1 heeft veranderd. Volgens de Schot, die drie keer wereldkampioen werd, is de Red Bull-coureur heldhaftig en is hij erg getalenteerd.

‘Ik denk dat Max geweldig nieuws is voor de Formule 1’, zegt Stewart in gesprek met het Spaanse AS. ‘Hij is een dappere coureur met enorm talent en dat heeft op een of andere manier de omgeving van de sport veranderd. Hij brengt veel reacties teweeg.’

'Geen reden om te denken dat Hamilton Schumacher niet kan evenaren'

Een andere coureur die de boel op kan schudden is Lewis Hamilton. De Brit heeft inmiddels vijf wereldtitels bij elkaar gereden, net zoveel als Juan Manuel Fangio. Op de vraag of Hamilton zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher kan evenaren, antwoordt Stewart dan ook instemmend.

‘Er is geen reden om te denken dat hij dat niet zou kunnen’, zegt de 79-jarige oud-coureur. ‘Mercedes heeft nog steeds een geweldige auto. Hij heeft zich verbeterd als coureur en heeft nog een toekomst in het verschiet.’ (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven