Like ons!
Drie Verstappen-tribunes in 2019 in Oostenrijk

Max Verstappen

Drie Verstappen-tribunes in 2019 in Oostenrijk

Dit jaar zullen er drie Max Verstappen-tribunes aanwezig zijn in Oostenrijk. Dat heeft VerstappenTravel.nl vrijdag laten weten. De Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk en de Max Verstappen Orange Mitte Tribune zijn al uitverkocht.

Daarom heeft de organisatie, officieel geleerd aan Max Verstappen, besloten om een derde tribune toe te voegen. Het gaat om de secties N, O en P van de Verlängerung van de Red Bull tribune, nabij de F1 Village met F1 Fan Zone.

Verstappen was zelf betrokken bij het selecteren van de tribunes. 'Het is ongelooflijk dat er zoveel Nederlandse fans naar deze circuits afreizen om mij aan te moedigen. Dat is echt super om te zien! Helemaal als het zoveel oranje is en nog wel allemaal bijeen op mijn eigen tribune', zei de Nederlander op Verstappen.nl. 'Ik hoop dit jaar ook weer op die steun te mogen rekenen.' (foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

2 reacties

 1. bullfrog

  bullfrog

  5 Jan 2019 om 00:24

  als je dit nu ziet , Oostenrijk 3 tribunes , Spa Verstappen tribunes uitverkocht , Duitsland vol met oranje , Engeland Verstappen camping en tribune ,veerboot helemaal voor Max fans en het seizoen is nog geen eens begonnen, Jumbo en Gamma race dagen trekken meer toeschouwers dan voetbal , Ziggo scoort meer dan een miljoen kijkers. Fans op ieder circuit op de kalender . Zandvoort moet gewoon blind tekenen , de financien komen dan vanzelf.
 2. wg

  wg

  4 Jan 2019 om 17:53

  - Daarom heeft de organisatie, officieel geleerd aan Max Verstappen,
  typefout: niet "geleerd", maar "geliëerd"

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven