Like ons!
Italiaanse gokkantoren schatten Verstappen hoger in dan Ferrari-duo

Max Verstappen

Italiaanse gokkantoren schatten Verstappen hoger in dan Ferrari-duo

Italiaanse gokkantoren hebben Max Verstappen op de tweede plek staan als het aankomt op favoriete kandidaten voor de Formule 1-wereldtitel in 2019. Met zijn tweede notering staat Verstappen boven Sebastian Vettel en Charles Leclerc, die rijden voor het Italiaanse team van Ferrari.

Naar aanleiding van de recente veranderingen in het management van Ferrari rapporteert Corriere dello Sport dat de Italiaanse gokkantoren hebben gekeken naar de kansen van diverse Formule 1-coureurs op de wereldtitel in 2019. Wellicht niet geheel verrassend is Lewis Hamilton favoriet om de wereldtitel in 2019 op zijn naam te schrijven, als we de quotering van de Italianen mogen geloven. De quote voor de Brit ligt tussen de 1,72 en 1,82.

De vijfvoudig wereldkampioen zou de meeste concurrentie moeten verwachten van Red Bull Racing-coureur Max Verstappen, die een minimale notering van 3,75 krijgt. Opvallend is dat de Nederlander daarmee een grotere kans wordt toegedicht dan de coureurs die volgend jaar namens Ferrari aan de start staan. Sebastian Vettel is nog wel op de derde plek te vinden met een quote tussen de 4,25 en 4,50. Vorig seizoen eindigde de Duitser nog achter Hamilton in het kampioenschap op de tweede plek.

Leclerc krijgt betere quote dan Bottas

Van de ‘tweede coureurs’ die de drie topteams in dienst hebben is Charles Leclerc de favoriet. De Monegask heeft er pas een jaar Formule 1 op zitten en krijgt een notering tussen 8,00 en 11,00. Daarmee staat hij er net beter voor dan Valtteri Bottas, die met een quotering tussen de 11,00 en 21,00 beduidend lager staat dan zijn teamgenoot. De quote voor Pierre Gasly, die volgend jaar bij Red Bull naast Max Verstappen rijdt, is tussen de 29,00 en 34,00. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven