Like ons!
Simulator trainer Kerkhof: 'Max is waanzinnig snel'

Max Verstappen

Simulator trainer Kerkhof: 'Max is waanzinnig snel'

Max Verstappen is buiten het seizoen om niet weg te krijgen van zijn vak. De Nederlander gebruikt zijn vrije tijd nuttig door in de zomervakantie veel online te racen.

Geregeld is het toptalent op iRacing te vinden, de grootste online racing simulatie. Atze Kerkhof heeft de Red Bull-coureur jaren geleden leren kennen op het platform en racet regelmatig online tegen Verstappen.

Kerkhof, professioneel simulator trainer, is erg onder de indruk van de techniek van de jongen uit Hasselt: 'Max is waanzinnig snel in de simulator. Buiten het seizoen om racet hij heel veel online. Er is geen speld tussen te krijgen bij Max, hij zet in drie ronden een tijd neer waar ik een hele sessie over doe. Soms rijd ik een tijd waarvan ik denk dat die perfect is en dan komt Max er weer met drie tienden overheen', meldt Kerkhof volgens Motorsport.com.

De 'simracer' wordt steeds vaker verslagen door Verstappen: 'Dat is voor mij erg frustrerend, maar dat vindt hij natuurlijk waanzinnig', concludeert hij. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven