Like ons!
Verstappen reageert na taakstraf: 'Meelopen met stewards constructief'

Max Verstappen

Verstappen reageert na taakstraf: 'Meelopen met stewards constructief'

Max Verstappen mocht van de FIA als taakstraf meelopen met de stewards tijdens de Formule E race van Marrakesh. De Nederlander blijkt de taakstraf vooral als constructief te hebben ervaren.

Na zijn aanvaring met Esteban Ocon in Brazilië besloot de FIA, Verstappen een taakstraf op te leggen vanwege de duw die hij gaf aan de Fransman na afloop van de race. Een van deze dagen waarin hij zijn straf uit moet zitten, vond vandaag plaats in Marrakesh. Verstappen oogde in het begin niet enorm geboeid, maar kijkt terug op een positieve dag: 'Het is interessant om het racen te zien van de andere kant, doorgaans krijg je niet zoveel mee van wat de stewards dagelijks doen. Iedereen doet zijn werk, soms is een deel van het werk moeilijke keuzes maken, maar ze moeten gemaakt worden. Ik vond het meelopen met de stewards erg constructief', sprak de Red Bull-coureur volgens crash.net.

Verstappen vermaakt door Formule E

Verstappen vond ook het meemaken van de Formule E race leuk: 'Natuurlijk heb ik de races wel eens bekeken op de televisie, maar ik ben nog nooit op de paddock geweest. Ik heb me erg vermaakt! De race was spannend, het kampioenschap groeit snel en er zijn veel constructeurs. Het is een coole tak van de sport', concludeerde hij. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

1 reacties

  1. Epol611

    Epol611

    13 Jan 2019 om 00:37

    Hij kan moeilijk zeggen “ wat een klote dag” ...en daarom een diplomatiek antwoord.

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven