Like ons!
Officiële helm Verstappen bekendgemaakt: Kleine aanpassingen doorgevoerd

Max Verstappen

Officiële helm Verstappen bekendgemaakt: Kleine aanpassingen doorgevoerd

Max Verstappen heeft een paar dagen voor de Grand Prix van Australië zijn officiële helm voor het 2019-seizoen gepresenteerd. Via zijn website Verstappen.nl showt de Limburger zijn nieuwe design, waarbij op het laatste moment enkele wijzigingen zijn doorgevoerd ten opzichte van de vorige versie van de 2019-helm.

Donderdag werd officieel bekend dat de helmleverancier van Verstappen Schuberth is geworden. Nadat de vorige leverancier, Arai, de helm niet op tijd gekeurd kreeg bij de FIA, besloot de Red Bull-coureur over te stappen op het nieuwe merk. Dit resulteerde ook in een kleine aanpassing op de nieuwe helm. Op foto's is te zien dat de op de nieuwe helm van Verstappen de letters 'Schuberth' zijn verschenen.

Naast Schuberth ook Jumbo prominenter aanwezig op nieuwe helm

Het merknaam van de nieuwe helmleverancier is niet de enige aanpassing die is doorgevoerd. Ook is het merk van Jumbo, Verstappens belangrijke persoonlijke sponsor, veel prominenter aanwezig op de nieuwe helm. Ook op het vizier van de Nederlander is het merk namelijk verschenen. Met deze doorgevoerde aanpassingen ziet de nieuwe helm van Verstappen er iets anders uit in vergelijking met de vorige aangekondigde 2019-helm.  

Verstappen zal niet alle Grands Prix van het 2019-seizoen rijden met de nieuwe helm. In de vorige seizoenen is gebleken dat de coureur vaak één race uitkiest om een speciaal ontwerp te dragen. Zo droeg hij tijdens de gewonnen Grand Prix van Oostenrijk in 2018 een knalgele helm, om zijn sponsor Jumbo te bedanken. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Bekijk hier de foto's van de aangepaste helm van Verstappen. 

2 reacties

 1. MastorPaldonado

  MastorPaldonado

  14 Mar 2019 om 23:28

  Quote van Daniel Tromp
  Link werkt niet en de foto boven is een arai helm
  Je moet op die link in de inleiding klikken, die werkt wel ;)
 2. Daniel Tromp

  Daniel Tromp

  14 Mar 2019 om 20:22

  Link werkt niet en de foto boven is een arai helm

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven