Like ons!
Update | Horner grapt: 'Er is sinds 1963 niemand meer opgegeten door een haai'

Max Verstappen

Update | Horner grapt: 'Er is sinds 1963 niemand meer opgegeten door een haai'

Max Verstappen mag in zijn auto dan een durfal zijn; dat is zeker niet altijd het geval. Zo liet de Nederlander een promotieactiviteit van Red Bull waarin er gesurft moest worden over aan teamgenoot Pierre Gasly.

'Pierre had al een paar keer gesurft, maar ik nog nooit', zegt Verstappen tegen De Telegraaf. 'Ik ga het risico nu natuurlijk niet nemen. En er zitten ook haaien hè', grapt hij, verwijzend naar de risico's van de Australische wateren.

'Dat moet toch het hele jaar zo zijn?'

Verstappen maakt zich liever druk over Formule 1. Hij hoopt dit jaar beter uit de startblokken te komen dan vorig jaar. Toen kende de Limburger een matige seizoenstart met twee uitvalbeurten in de eerste vijf races. Toch staart hij zich ook niet blind op een goed begin. ‘Een goede start van het seizoen is geen doel op zich. Dat moet gewoon. Dat moet toch het hele jaar zo zijn?’ vraagt hij zichzelf af. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Update 13.35u | Horner neemt Verstappen op de korrel

Teambaas Christian Horner kon er wel om lachen dat Verstappen niet durfde te surfen in Australië vanwege haaien. 'Verstappen was terughoudend, omdat hij er bang voor was om opgegeten te worden door een haai. Maar in 1963 of iets dergelijks is hier voor het laatst iemand opgegeten door een haai', aldus Horner die er de humor wil van in lijkt te zien. 

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven