Like ons!
Horner over Red Bull-visie: 'We staan frustraties en emoties van Verstappen toe'

Max Verstappen

Horner over Red Bull-visie: 'We staan frustraties en emoties van Verstappen toe'

Red Bull-teambaas Christian Horner is vastberaden dat Max Verstappen één van de grootste coureurs van deze generatie kan worden. De jonge rijder is nog maar amper uit zijn tienerjaren, maar zijn potentie neemt behoorlijk toe. 

'Ik denk dat hij alle kenmerken heeft om een van de grootste uit zijn generatie te worden', vertelde Horner aan Sport360. 'Je kunt het aan hem zien, op zo'n jonge leeftijd. Hij is pas 21, wat hij tot nu toe heeft bereikt is opmerkelijk. We zien dat hij een enorm potentieel heeft voor de toekomst en hij begint het zelf ook al te realiseren.'

Vorig jaar nog werd verondersteld dat Verstappen een paar keer over de grens zou zijn gegaan, maar Horner moedigt zijn coureurs juist aan om emoties te tonen. 'Ik denk dat dit zeker een Red Bull-visie is. We staan toe dat onze coureurs zich opwinden of emoties tonen', aldus de 45-jarige Engelsman.

'Ik keur geweld niet goed, maar dat was geen geweld'

In Brazilië had de Nederlander een fysieke aanvaring met Esteban Ocon, nadat de Fransman wedstrijdleider Verstappen uit de race reed. 'Ik steun hem volledig daarin. Ik keur geweld op geen enkele manier goed, maar dat was geen geweld, het was emotie die kookte over het feit dat het een Formule 1-overwinning was', begint Horner over dat incident. 'Wat we niet weten, is wat er tussen hen werd gezegd. Ik denk dat hij een verontschuldiging verwachtte die hij niet kreeg.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Maak kans op drie gave Red Bull-prijzen van FuelForFans op onze GP Australië pagina.

Maak kans op drie gave Red Bull-prijzen van FuelForFans op onze GP Australië pagina.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven