Like ons!
Update | Hele gesprek tussen Peptalk en Max Verstappen staat online

Max Verstappen

Update | Hele gesprek tussen Peptalk en Max Verstappen staat online

Max Verstappen heeft bij Ziggo Sport in het programma Peptalk gesproken over de verbeterpunten van de Red Bull Racing RB15. De Formule 1-coureur die in Monaco woonachtig is denkt dat zijn team in de mediumbochten nog wel wat beter kan in de komende Grands Prix.

De Nederlander kreeg de vraag voorgeschoteld waar Red Bull Racing tekort komt ten opzichte van Mercedes. 'Ik moet zeggen dat de mediumbochten bij ons nog niet helemaal top waren. Die konden nog wel wat beter'. Op korte termijn gaat Red Bull al enkele (kleine) upgrades doorvoeren aan het chassis.

Op de vraag of Verstappen meteen had getekend voor een derde plaats in Australië, antwoordt hij: 'Dat is altijd moeilijk zeggen. In de kwalificatie zaten we al dicht bij Ferrari en ik denk dat wij in de wedstrijd altijd iets beter zijn dan in de kwalificatie, dus er is altijd wel een kans', aldus de vijfvoudig Grand Prix-winnaar, die Mercedes erg sterk voor de dag zag komen. 'Dan blijkt wel dat je niks van het testen kan zeggen. Iedereen dacht dat Ferrari heel sterk zou zijn en ik denk dat ze zelf ook wel verrast zijn dat ze niet zo goed waren.'

Verstappen had geen gesprekken met Ricciardo en Gasly

Pierre Gasly kende een moeizaam debuut voor Red Bull en finishte op Albert Park met een elfde positie net buiten de buiten. Verstappen heeft nog niet met Gasly gesproken. 'Nee, ik ben met mezelf bezig en uiteindelijk waren we met het team blij met het resultaat', aldus de 21-jarige rijder, die in de uitzending aangaf zijn oude teamgenoot Daniel Ricciardo ook niet gesproken te hebben in Melbourne.

Update | Hele gesprek met Max Verstappen 

Mediabedrijf Ziggo heeft de het hele gesprek tussen Max Verstappen en presentator Jack van Gelder online gezet. Het item uit het programma Peptalk is hier te vinden. 

Update (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven