Like ons!
Verstappen blij met moeder Sophie: 'Ook vanwege wat ze kookt'

Max Verstappen

Verstappen blij met moeder Sophie: 'Ook vanwege wat ze kookt'

Naast vader Jos is ook moeder Sophie Kumpen erg belangrijk voor Max Verstappen. Zijn moeder, die zelf ook in de autosport actief is, is zijn steun en toeverlaat en bezit buiten de auto ook andere, handige kwaliteiten.

Over één van die kwaliteiten praat Verstappen veel met mams. ‘Mijn moeder heeft het met mij over wat voor eten ik lekker vind en wat ze voor mij kan koken’, zegt de Nederlander lachend in een interview met GloboEsporte. ‘Ze heeft mij altijd gesteund en mij geprobeerd beter te maken samen met mijn vader.’

'Koken kost mij veel tijd'

Verstappen heeft wel voorkeuren voor gerechten als zijn moeder kookt. ‘Ik hou van salades en ze maakt altijd lekkere pasta en lekker vlees. Ze kan heel goed koken dus ik ben blij dat ik haar als moeder heb. Niet alleen als persoon, maar ook vanwege wat ze kookt’, grinnikt de Red Bull-coureur.

Thuis in Monaco kookt de coureur namelijk nooit. ‘Er zijn veel goede restaurants in de buurt. Koken kost mij veel tijd dus ik kan beter naar een restaurant gaan dan dat ik thuis eet.’ (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven