Like ons!
Verstappen wacht geduldig op betere tijden voor RB15: 'Je wordt wijzer'

Max Verstappen

Verstappen wacht geduldig op betere tijden voor RB15: 'Je wordt wijzer'

Max Verstappen werd vierde in Shanghai en moest zich tevredenstellen met twaalf WK-punten. Een podiumplek zat er eigenlijk geen moment in, maar de Red Bull Racing-coureur weigert om dat 'frustrerend' te noemen en stelt dat hij over de jaren heen heeft geleerd om geduldig te blijven.

‘Er gebeurde in de race vrij weinig', steekt Verstappen maandagavond vanuit Monaco van wal bij Peptalk. De Nederlander kon opnieuw niet meevechten om de overwinning, maar frustrerend wil hij het dus niet noemen. 'Dat vind ik iets te te extreem uitgedrukt. We moeten hopen dat op een gegeven moment die upgrades komen en dat we dan mee kunnen doen.'

Vervolgens krijgt de 21-jarige rijder de vraag voorgeschoteld of hij zich er bij neer kan leggen dat het nog even lijkt te duren met de RB15. 'Ik moet geduld hebben. Dat heb ik al sinds 2015 en dat leer je over de jaren heen. Je wordt wijzer', klinkt het uit de mond van Verstappen.

Verstappen over spin in opwarmronde

De Limburger spinde net als Robert Kubica tijdens de opwarmronde voor de GP van China. 'Ik wilde alle vier de banden opwarmen, dus ik dacht even een 360 te doen', grapt Max. 'Net op dat moment schakelde ik op en toen blokkeerden de achterwielen. We starten op de mediums en die hadden wat minder grip en op een of andere manier spinde ik toen. Je wordt er wakker van', concludeert Verstappen met een grijns op zijn gezicht. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven