Like ons!
Verstappen: 'Wel de undercut op Leclerc, geen pace voor de andere Ferrari'

Max Verstappen

Verstappen: 'Wel de undercut op Leclerc, geen pace voor de andere Ferrari'

Verstappen heeft teruggeblikt op dit weekend tegenover Autosprint. De Nederlander klinkt opvallend optimistisch over de prestaties van Red Bull in China. Met name Ferrari lag binnen schootsafstand maar alleen Leclerc kon gepasseerd worden met de huidige pace.

'Het was geen gemakkelijke race, maar als team hebben we alles eruit gehaald. De undercut op Leclerc werkte', zo begon de Limburger die voor de undercut enige hulp kreeg van de Prancing Horses. Ferrari pitte de Monegask bewust laat.

Verstappen vervolgt: 'Ik had een goed gevecht met Vettel toen ik uit de pits kwam op koude banden. Het was het enige moment om het te proberen. De undercut werkte wel, maar we hadden niet genoeg pace om hem te verslaan.'

Verstappen moet geduld bewaren

Verstappen weet dat hij momenteel zijn geduld moet bewaren. Zelf geeft hij ook aan dat ze nog niet kunnen vechten voor de winst: 'We hebben meer pace nodig tegen Mercedes en Ferrari maar we zijn goed op weg en verzamelen elke race punten', een positieve conclusie van de Red Bull-coureur. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven