Like ons!

Max Verstappen

Villeneuve ook kritisch op Max: 'Wat heeft ie na Barcelona nog gepresteerd?'

In het interview met F1nal-lap.be heeft Jacques Villeneuve niet alleen Robert Kubica bekritiseerd, maar ook Max Verstappen. 'Sinds zijn overwinning in Barcelona, wat heeft hij daarna nog gepresteerd? Niet veel toch?', klaagt de Canadees.

'Het probleem met Max is zijn imago', vervolgt de voormalig wereldkampioen. 'We praten over hem alsof hij Senna of Vettel is. Maar op papier is hij nog niet zo ver. Daarnaast, wie levert de punten dit seizoen? Ricciardo', wijst hij op de feiten, daarmee niet in ogenschouw nemend dat Verstappen vaak uitviel door pech.

Ook over de klaagzang van de Nederlander is Villeneuve niet te spreken. 'Hij zegt al dat hij niet zeker weet of hij wil blijven bij Red Bull Racing. Max heeft nog geen vier wereldtitels gewonnen om zo te praten. Het is zeker een getalenteerde rijder, maar hij moet nog wel een stap maken', vindt de doorgaans kritische oud-coureur. (foto: Red Bull Content Pool)

Wist je dat er twee nieuwe F1-boeken zijn uitgekomen? Een geactualiseerde versie van Max en een mooi boek over intriges, macht en andere verhalen uit de historie van de sport. 

Naar boven