Like ons!

Max Verstappen

Video| Verstappen en Ricciardo lachen ballen uit hun broek om durian

Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren woensdagavond (in Singapore is het zes uur later) op de straat in Singapore, om wat lokale gerechten te proeven. Over één gerecht waren beide Red Bull-coureur niet bepaald te spreken, de durian.

In de auto zijn beide heren bijna angstloos, en rijden met hoge snelheden over de lastigste circuits. Maar als het om eten gaat, zijn Verstappen en Ricciardo toch iets terughoudender. Niet alles valt even goed in de smaakt bij de twee heren.

De durian is een Aziatische vrucht en erg populair in landen als Singapore, dus voor de plaatselijke Grand Prix, moesten beide Red Bull-coureurs de durian geproefd hebben. Dat hebben ze geweten. Bij het eerste hapje liet Max gelijk weten: 'Het smaakt naar kots, bah!' Waarna hij met een zuur gezicht bleef zitten. Even later kwam Max terug op de smaak van de vrucht: 'Ook al zou ik nu het mooiste model ter wereld tegenkomen, als ze dat zou eten, zou ik nee zeggen', liet Verstappen lachend weten.

Ricciardo was ook niet bepaald fan van de vrucht, de Australiër liet na het eerste hapje ook gelijk de rest zitten. Vooral de textuur en de vorm van de vrucht vond Ricciardo op zijn zachts gezegd 'vreemd': 'Het hele ding rook gewoon vies en de smaak was nog erger. De vorm liet mij trouwens denken aan de penis van Bigfoot', zo liet Ricciardo weten. Wij hebben zo'n idee dat beide heren de durian vrucht niet snel meer zullen aanraken. 

Update 21:19 uur
Hier zijn dan eindelijk de beelden van Max Verstappen en Daniel Ricciardo die zich wagen aan een exotisch vrucht uit Singapore, de durian. De heren gaan helemaal kapot van het lachen als Max de durian niet open krijgt en hem op allerlei manieren probeert te openen.

Wist je dat er twee nieuwe F1-boeken zijn uitgekomen? Een geactualiseerde versie van Max en een mooi boek over intriges, macht en andere verhalen uit de historie van de sport. 

Naar boven