Off-Track

Off-Track is het nieuwe online programma van F1Maximaal, waarin vier redacteuren de actualiteiten van de Formule 1 bespreken. Middels kijkersvragen en stellingen worden verschillende Formule 1-teams en coureurs onder de loep genomen en bovendien wordt er teruggeblikt op de verreden Grand Prix. 

Naast het maken van eigen content zoals interviews, achtergrondverhalen en analyses, houdt F1Maximaal zich in 2021 ook bezig met het maken van videocontent op ons nieuwe YouTube kanaal. Wegens de coronamaatregelen en de huidige situatie in Nederland is het lastig om een heus praatprogramma te lanceren, waardoor het format van Off-Track vooral zijn vorm heeft gekregen.

Off-Track zal in 2021 na elke verreden Grand Prix verschijnen en daarnaast zullen er ook specials worden gemaakt met bijzondere gasten. Onder leiding van gespreksleider Maurits Kappetijn zal een viertal redacteuren elke aflevering hun blik werpen op kijkersvragen en stellingen, die door jou kunnen worden ingezonden.

Niets missen van de nieuwste afleveringen van Off-Track en andere videocontent van F1Maximaal? Abbonneer je hier op ons nieuwe YouTube kanaal!

Bekijk hier de eerste aflevering van Off-Track 

Off-Track nieuws

Lees al het laatste nieuws over Off-Track