Adverteren

F1Maximaal bereikt maandelijks miljoenen unieke bezoekers die Formule 1-fan zijn. Middels standaard IAB-formaten of advertorials en nog een paar andere methoden is het mogelijk om onze bezoekers te bereiken. Lees hieronder wat je onder andere kan adverteren op F1Maximaal. 

Advertorial

Een advertorial is een vorm van promotie die veelvuldig verschijnt op verschillende websites. Het betreft een artikel die elementen van een advertentie en een nieuwsartikel combineert, waardoor het voor veel mensen interessante content is. Jouw bedrijf of organisatie blijft daardoor beter hangen bij de doelgroep dan bij een andere standaard-advertentie het geval is. We kunnen de advertorial middels een Sticky-functie een paar dagen vastzetten op de homepage. De advertorials worden zowel op de mobiele site als in de apps getoond. 

IAB-formaten en prijzen

De standaard maten voor banners die op F1 Maximaal gedraaid zijn betreffen alle IAB-formaten. Dit kan bijvoorbeeld een rectangle zijn, een billboard, een halfpage-ad etc. Ongeveer 85 procent van onze bezoekers komt op de mobiele site, waardoor de meeste advertenties ook mobiele formaten zullen zijn. Rectangles kunnen bijvoorbeeld zowel op desktop als op mobiel vertoond worden. Wij hanteren prijzen in CPM (Cost Per Mille), dat is een tarief van bijvoorbeeld 6 CPM voor een rectangle, dat betekent 6 euro per 1000 pageviews.

Extra mogelijkheden

Wij kunnen daarnaast bijvoorbeeld een Smartbar (in de footer van de site een vaste link. voorbeeld opvraagbaar) en een popup-draaien. Ook zijn links in het menu mogelijk, als wel vaste links op de homepage. Tot slot is het ook mogelijk om artikelen op onze sociale media te plaatsen. Op Facebook hebben wij een bereik van bijna 50.000 volgers en op Twitter een bereik van 22.000 volgers. Op Instagram kan je 5.000 petrolheads bereiken. 

Bezoekers 

Het profiel van de bezoekers, gemeten in Google Analytics, is voor 75 procent tussen de 35 en 65 jaar en voor 75 procent zijn het mannen en voor 25 procent vrouwen.  Ze zijn bovenmatig geïnteresseerd in dingen voor mannen, waaronder auto's en techniek. De bezoekers zijn volledig Nederlands en komen deels vast naar de site, deels via sociale media en deels via Google. 

Contact

Mocht je interesse hebben in adverteren bij F1 Maximaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met Sjoerd Valkering via s.valkering@valkeringmedia.nl of +31650409100. Ook voor vragen over de tarieven of de mogelijkheden kun je contact opnemen met Sjoerd Valkering, die doorgaans op werkdagen overdag goed bereikbaar is. 

Campagnes op positie-niveau kunnen ook ingekocht worden via Media Futures Market