Formule 1

Op deze pagina vind je het laatste nieuws van de Formule 1. Dit varieert van geruchten tot aan definitief nieuws. F1Maximaal focust grotendeels op de grotere teams, maar laat het opvallende nieuws van kleinere renstallen uit de F1 niet onbenut. Deze pagina ververst automatisch na herladen. Al de berichtgeving heeft betrekking op de koningsklasse van de autosport, de Formule 1.


Strategie F1-nieuws

We streven ernaar het nieuws zo actueel mogelijk te houden. Verder kiezen we er bewust voor om niet al het nieuws te publiceren, maar een selectie te maken over interessante F1-content. Bij coureurs publiceren we bijvoorbeeld niks over wat de rijders van de kleinere teams verwachten van komend GP-weekend, maar eerder wat de coureurs van de topteams als Red Bull Racing, Ferrari en Mercedes denken dat er gaat gebeuren. 

Al het nieuws dat we graag wel willen vermelden, maar waar we van denken dat de ins- en outs niet zo belangrijk zijn publiceren we in de rubriek F1 in het kort. Grappige Formule 1-fragmenten die we op social media als Instagram en Facebook vinden plaatsen we in de rubriek Ondertussen in de F1.  

 

Meer nieuws