Formule 1 kaarten

De Formule 1 is geen sport waar je als toeschouwer zomaar bij kan komen kijken. De races worden graag live bekeken en de run op kaartjes voor Grands Prix is dan ook enorm. Tevens is de F1 zeker niet de goedkoopste sport om bij aanwezig te zijn. Op deze pagina lees je alles over de Formule 1-kaarten. Heb je interesse om ook eens een Grand Prix te bezoeken? Kijk dan op onze pagina over Formule 1-reizen voor meer informatie.

Waar zijn tickets te koop?

Er zijn tal van websites die Formule 1-kaarten te koop aanbieden. Eén daarvan, en waarschijnlijk ook de belangrijkste, is de officiële ticketshop van de Formule 1 zelf. Via die webshop kan men overzichtelijk per Grand Prix kijken welke kaarten beschikbaar zijn.

Een andere manier om aan tickets voor races te komen is door kaartjes te kopen via de websites van de Grands Prix of circuits zelf. Vrijwel elke race heeft wel haar eigen promotiewebsite waar het mogelijk is om kaartjes op te bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van de Grand Prix van Spanje of op die van de Grand Prix van Oostenrijk

Er zijn ook tal van externe websites die tickets voor Formule 1-races aanbieden. Eén bekende is Grand Prix Events. Dat is een onafhankelijke aanbieder van Formule 1 kaarten, maar doet dit wel met de toestemming van de Formule 1 zelf.

Voor de grootste Max Verstappen-fans is daar ook Verstappen Travel. Deze website, officieel onderdeel van het commerciële merk van Max Verstappen, biedt kaarten aan specifiek voor de oranjegevulde Verstappen-tribunes die op circuits over de hele wereld te zien zijn. Wie via die website een ticket koopt, krijgt daar ook gelijk allerhande merchandise bij.

Wat voor soort tickets zijn er te koop?

Er zijn meerdere soorten tickets te koop via de officiële ticketshop van de Formule 1. Zo zijn er kaartjes per dag (voor de vrijdag, zaterdag of de zondag) beschikbaar, maar ook tickets voor het hele weekend. Daarbinnen zijn er ook weer meerdere gradaties aan kaarten te vinden. Zo is een toegangsbewijs voor de hoofdtribune logischerwijs duurder dan een kaartje voor op de duin in Zandvoort.

Formule 1 kaarten Nieuws