Contact

Wie zijn wij?

F1Maximaal.nl is een Nederlandse Formule 1-website die uitgegeven wordt door Valkering Media B.V. In januari 2017 is deze website opgericht met als doel om de Nederlandse en Belgische Formule 1-fans van nieuws te voorzien. U vindt op deze website het meest recente nieuws omtrent de Formule 1, nuttige informatie over de races, circuits en coureurs en unieke content met interessante invalshoeken over de Formule 1.

Ons verhaal

F1Maximaal.nl is een website door Formule 1-fanaten, voor Formule 1-fanaten. Onder leiding van algemeen directeur Sjoerd Valkering zijn wij een koers gaan varen waarin het tijdig informeren van fans centraal staat. In combinatie met analyses, interviews, opiniestukken en andere unieke content proberen wij de Formule 1-lezer zo goed mogelijk kennis laten maken met de motorsportwereld, om zo een ervaring te bieden die een accuraat perspectief op het wereldje biedt.

Middels onze snelle berichtgeving en benoeming van de relevante verhaallijnen binnen de sport is F1Maximaal.nl in sneltreinvaart uitgegroeid tot een van de grootste Formule 1-sites van Nederland. Vol trots kunnen wij ook melden dat F1Maximaal.nl in 2023 is uitgeroepen tot de Beste Sportwebsite van het Jaar. Wij zijn echter nog niet klaar. Wij willen met uw steun en enthousiasme doorgroeien, steeds meer unieke content bieden en een hechte lezersgroep creëren waarmee wij naast het bieden van nieuws ook een waardevol platform worden voor fans en kenners om hun mening te delen over de belangrijkste onderwerpen die binnen de sport spelen.

Onze visie

Het is bij ons van het grootste belang dat u al het nieuws uit de Formule 1-wereld zo snel mogelijk en zo accuraat mogelijk krijgt. Ons team werkt er daarom vrijwel continu aan om ons publiek van de meest interessante stukken en feitjes te voorzien, zodat u niets hoeft te missen, waar u ook bent en wanneer u deze informatie ook maar behoeft.

Daarnaast hebben wij eerlijkheid en zuivere content hoog in het vaandel staan. Wij belichten de verhaallijnen die betrekking hebben op de Formule 1. Mochten dit nou technische details zijn over een van de auto's, een zaak die aangekaart is bij de FIA of simpelweg een vermakelijke anekdote van een van de jonge helden van de sport, wij houden u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en hopen dat deze u aanspreken.

Op journalistiek gebied is het voor ons van belang dat wij dicht bij de bron blijven. Daarom vermelden wij altijd waar wij onze informatie vandaan hebben en proberen wij met behulp van de vergaarde informatie interessante en relevante invalshoeken te belichten waardoor u altijd up-to-date bent en gewapend met de stevigste Formule 1-kennis door het leven gaat. 

De redactie van F1Maximaal.nl

Ons team bestaat uit de directie, hoofdredactie en de redactie. Onderstaand treft u nuttige informatie aan met betrekking tot de personen in kwestie, inclusief de manier om de personen in kwestie te bereiken. Heeft u vragen en/of opmerkingen voor de redactie van F1Maximaal.nl? Neemt u dan gerust contact op met een van onze redacteuren of de directie. 

Voor alle tips, vragen en opmerkingen kunt u met de redactie contact opnemen via info@f1maximaal.nl.

Directie:
Sjoerd Valkering (s.valkering@valkeringmedia.nl)

Hoofdredacteur:
Mark Hanselman (m.hanselman@f1maximaal.nl)

Adjunct-hoofdredacteur:
Shanna Lutgert

Redactie:
Christian Moerman
Stephan Koolschijn
Noa de Ruijter
Quinten Torfs
Naomi Pinkster
Leon Woudstra
Wim G. Vandebilt

Sales en marketing

Heeft u vragen over een mogelijke samenwerking of wilt u adverteren? Bekijk onze adverteer-pagina.

De geautomatiseerde advertentieverkoop voor F1Maximaal.nl wordt verzorgd door Massarius. Massarius is een programmatic first sales house voor middelgrote uitgevers. De werkwijze van Massarius is servicegericht, transparant en kennisintensief.  

Meer over de uitgever van F1Maximaal.nl is te vinden op http://www.valkeringmedia.nl/.

Enthousiast over de Formule 1?

Bent u ook enthousiast over de Formule 1 en komt u graag ons team versterken? Open sollicitaties zijn altijd welkom en kunnen worden verstuurd naar m.hanselman@f1maximaal.nl