F1TV

Op deze pagina zet F1Maximaal alle informatie over F1TV op een rijtje. F1TV is de streamingsdienst van de Formule 1 en zendt naast de koningsklasse ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup uit.

Wat heeft F1TV te bieden?

Op F1TV kan je alle sessies - vrije trainingen, kwalificaties en Grands Prix - van de verschillende raceklassen live kijken én terugkijken. Daarnaast kan je ook oude en historische Grands Prix terugkijken. Bovendien krijg je ieder race-weekend toegang tot exclusieve voor- en nabeschouwingen en analyses van de aanwezige Formule 1-experts. Denk daarbij aan presentator Will Buxton, journalist Lawrence Barretto en technicus Craig Scarborough. Ook kan je als Formule 1-liefhebber kijken naar meerdere documentaires over de sport.

F1TV Access en F1TV Pro: voordeliger dan Viaplay

F1TV valt voordeliger uit dan Viaplay, dat sinds 2022 de rechtenhouder van de Formule 1 is in Nederland. Bovendien krijg je twee opties met de streamingsdienst: als eerste F1TV Access, waarop je enkel de herhalingen kan terugkijken van de verschillende raceklassen. Ook kan je historische races terugkijken. Met F1TV Pro kijk je alles live en kan je ook gebruikmaken van live timing en onboard-beelden van de coureurs. Het beschikt ook over de opties die F1TV Access heeft.

Op 10 januari 2024 werd bekendgemaakt dat de prijzen voor een F1TV-abonnement flink verhoogd worden. Voor F1TV Access ben je in een jaar 34,99 euro kwijt, of 3,99 euro per maand. Dat was voor de prijsverhoging nog 26,99 euro en 2,99 euro. Voor F1TV Pro betaal je jaarlijks nu 94,99 euro, of maandelijks 11,90 euro. Dat is een forse verhoging ten opzichte van de oude prijzen, die vaststonden op 64,99 euro per jaar, of 7,99 euro per maand. Een volledig overzicht over de prijzen van F1TV vind je hier. Een volledig overzicht van de opties om Formule 1 live te kijken, vind je hier.

Poll

Ben jij van plan om F1TV aan te schaffen?

F1TV Nieuws