F1TV

Op deze pagina zet F1Maximaal alle informatie over F1TV op een rijtje. F1TV is de streamingsdienst van de Formule 1 en zendt naast de koningsklasse ook de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup uit.

Wat heeft F1TV te bieden?

Op F1TV kan je alle sessies - vrije trainingen, kwalificaties en Grands Prix - van de verschillende raceklassen live kijken én terugkijken. Daarnaast kan je ook oude en historische Grands Prix terugkijken.

Bovendien krijg je ieder race-weekend toegang tot exclusieve voor- en nabeschouwingen en analyses van de aanwezige Formule 1-experts. Denk daarbij aan presentator Will Buxton, journalist Lawrence Barretto en technicus Craig Scarborough. Ook kan je als Formule 1-liefhebber kijken naar meerdere documentaires over de sport.

F1TV Access en F1TV Pro: voordeliger dan Viaplay

F1TV valt voordeliger uit dan Viaplay, dat vanaf 2022 de rechtenhouder van de Formule 1 is in Nederland. Bovendien krijg je twee opties met de streamingsdienst: als eerste F1TV Access, waarop je enkel de herhalingen kan terugkijken van de verschillende raceklassen. Ook kan je historische races terugkijken. Met F1TV Pro kijk je alles live en kan je ook gebruikmaken van live timing en onboard-beelden van de coureurs. Het beschikt ook over de opties die F1TV Access heeft.

Voor F1TV Access ben je in een jaar 26,99 euro kwijt, wat gelijkstaat aan 2,99 euro per maand. Voor F1TV Pro betaal je jaarlijks 64,99 euro, wat in de maand zo'n 7,99 euro kost. Een volledig overzicht over de prijzen van F1TV vind je hier.

Benieuwd of F1 TV Pro het waard is? Check het hier!

Poll

Ben jij van plan om F1TV aan te schaffen?

F1TV Nieuws